miercuri, 2 mai 2012

Rochii de ocazie in trend pentru anul 2012!


rochii de ocazie
Anul 2012 vine cu propuneri indraznete in materie de rochii de ocazie! Trendurile acestui an in materie de rochii de seara sau rochii de cocktail se rezuma la 3 aspecte esetiale!
Primul aspect se refera cum era de asteptat la cromatica! Culorile acestui sezon care a inceput cu temperaturi destul de mari pentru aceasta perioada, impune culori puternice cum ar fi albastrul electric, portocaliul, rosul dar si verdele sau galbenul in combinatii cu alb!

 Culoarea alba impune mai mult decat orice alta culoare eleganta si feminitate deci o astfel de combinatie cromatica este binevenita!
Un alt aspect ce trebuie avut in vedere este cel legat de componenta materialelor din care rochia de seara este confectionata!

Gandeste-te in primul rand la tipul petrecerii sau evenimentului la care vei participa si mai ales timpul in care vei fi prezenta! Este extrem de important sa tii cont de orele in care se desfasoara petrecerea, pentru ca tu sa te simti confortabil si sa poti sa iti mentii tinuta si mai ales machiajul proaspat pe toata durata evenimentului! O rochie de ocazie care te sufoca pentru ca este fabricata dintr-un material rigid nu este o solutie buna, chiar daca modelul iti place extrem de mult! Incearca sa combini mereu designul in raport cu nivelul de comoditate si mai mult decat orice, calitatea!

Un alt aspect important este legat de tipul de rochie pe care vrei sa il porti in raport cu varsta pe care o ai! De multe ori tindem sa adoptam stiluri vestimentare care sa evidentieze trasaturile, insa varsta este primul aspect pe care trebuie sa il analizam inainte de a imbraca o rochie de ocazie!
rochie de ocaziePurtarea unei rochii in functie de varsta ta, este de asemenea un exemplu al faptului ca esti mereu atenta la detalii, nu iti place sa exagerezi si nu tinzi sa creezi o altfel de imagine, decat cea pe care o ai tu: de a fi originala!

Stilurile de rochii de ocazie pentru acest an sunt: rochiile vaporoase lungi si scurte, rochiile tip sirena care nu se demodeaza niciodata datorita faptului ca pun in evidenta talia, formele si ofera un plus de feminitate!
Rochiile lungi, din materiale care curg si rochiile scurte in fata si lungi in spate care avantajeaza orice tip de silueta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu